Kanters Elektro - Wij maken het onmogelijke mogelijk
Skip Navigation LinksDiensten > Utiliteitsbouw > Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor te Erp

Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor te Erp

Het bestaande kantoor is te klein!!!
Tijd voor nieuwbouw...Bouwbedrijf Willem Verbakel B.V. is een dynamische bouwonderneming die weet wat kwaliteit inhoudt en zich kenmerkt door een betrouwbare en professionele aanpak op het gebied van particuliere woningbouw, verbouw en renovatie. 

Het bedrijf is in 2001 begonnen als de eenmanszaak Willem Verbakel Timmerwerken en richtte zich voornamelijk op diverse timmerwerken, zoals het plaatsen van renovatiekozijnen, afwerking van woningen en kleine verbouwingen. 
Doordat er steeds meer grotere werken werden aangenomen, is de onderneming uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers. 
In 2009 is de onderneming omgezet in Bouwbedrijf Willem Verbakel B.V. Tegenwoordig richt Bouwbedrijf Willem Verbakel B.V. zich voornamelijk op de particuliere woningbouw in de breedste zin van het woord. 
Denk hierbij aan complete nieuwbouw van woningen en bijgebouwen. Tevens is het bedrijf actief in de bouw van bedrijfspanden, dak- en gevelbeplating. 

Inmiddels is er ook een afdeling stucwerken bij gekomen Stuccentre Verbakel B.V.
Hierdoor is het bestaande kantoor te klein geworden en is er gestart met de nieuwbouw van een bedrijfshal met kantoor aan de Bussele 4 te Erp.

Voor deze nieuwbouw realiseren wij de
volgende installaties:

- Buitenverlichting;
- Functionele LED verlichting in de kantoren en magazijnen;
- LED lijnverlichting in de bedrijfshal;
- Elektrische installaties voor diversen werkplekken;
- Data/telefonie installaties;
- Beveiliging installaties;
- Toegangscontrole installaties.  
 
<< Projecten overzicht