Kanters Elektro - Wij maken het onmogelijke mogelijk
Skip Navigation LinksDiensten > Industriele automatisering > Lasmallen personen auto's

Lasmallen personen auto's

Lasmallen diversen uitlaatsystemen voor personenauto's


EdCo Techniek is een bedrijf wat lasmallen engineerd en vervaardigd voor uiteenlopende producten.

Steeds vaker zie je dat in deze mallen een stukje besturingstechniek wordt geïntegreerd om fabricagefouten uit te sluiten. Met name de automobielindustrie loopt hierin voorop. Deze lasmallen worden gebruikt om de halffabricaten waaruit een auto uitlaat bestaat op de juiste manier aan elkaar te lassen. In dit geval voor diverse typen van Volkswagen, Seat en Skoda.

De operator legt de verschillende onderdelen in de lasmal. Na het startcommando worden de onderdelen pneumatisch opgespannen en wordt door middel van sensoren gecontroleerd of de onderdelen correct zijn gepositioneerd en gespannen. Hierna wordt het startcommando gegeven on het product door middel van een lasrobot te lassen.

Het betrof hier een groter project bestaande uit een aantal uitlaatfamilies waarbij door middel van het verwisselen van diverse stations verschillende uitlaatconfiguraties te maken zijn.

Wij Kanters industriële automatisering hebben met Edco techniek samen gewerkt om zo de automatische lasmallen te realiseren.

<< Projecten overzicht