Kanters Elektro - Wij maken het onmogelijke mogelijk
Skip Navigation LinksHome > Diensten > Industriele automatisering

Industriële automatisering

In principe is elk productieproces, elke machine en elke aandrijving te automatiseren. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van deze besturingen,
met name in de:
- mengvoederindustrie
- voedingsmiddelenindustrie
- galvanoïndustrie
- transportsystemen
- handelingsystemen

Wij bouwen de besturingskasten, zorgen voor de bekabeling, installeren de besturingskasten en stellen de machines in bedrijf. Geheel volgens uw wensen en specificaties, in binnen- en buitenland.

Software ontwikkeling
De software ontwikkeling wordt verzorgd door een hoog opgeleid team van specialisten en de programma’s worden ontworpen volgens klantspecificaties. Met hun brede ervaring in de meest uiteenlopende branches bieden zij specialistische kennis van programmeren met Siemens, Allen-Bradley, Modicon en diverse andere PLC-fabrikaten (Programable Logic Controler). Op het gebied van procesvisualisering zoals WinCC, CIMPLICITY EN CITECT hebben wij ruime projectervaring.

Besturing en installatie
De besturing en in bedrijfstelling is bij Kanters elektro in vertrouwde handen. Geen machine of proces is zo complex of wij kunnen voor een passende oplossing zorgen.
Ook installaties met uiteenlopende aandrijvingen zoals frequentieregelaars, gelijkstroomregelaars en servosystemen worden door ons gerealiseerd.
Platenomzetter Besturing Platenomzetter
Preilijn & Poempoenwaslijn Preilijn & Pompoenlijn
Primavega Rupsmachine Primavega rupsmachine met korfjes kop
Champignon kwekerij Gemert B.V. Milieubewuste uitbreiding Champignon Kwekerij van den Boomen Gemert
Lasmallen personen auto's Lasmallen personen auto
 
<<  <  1 2  >  >>