Kanters Elektro - Wij maken het onmogelijke mogelijk
Industriele automatisering
Utiliteit
Skip Navigation LinksHome > Nieuws > Voortbestaan familiebedrijf Veiliggesteld

Laatste nieuws

NIEUW PROJECT: High-Tech DC PLUS te Oss
08-06-2020
Voortbestaan familiebedrijf Veiliggesteld
22-07-2019
In memoriam
13-07-2019Voortbestaan familiebedrijf Veiliggesteld
22 juli 2019

Voortbestaan familiebedrijf Kanters Elektro veiliggesteld 


Het plotselinge overlijden van Koen Kanters, directeur van Kanters Elektro in Erp, heeft diepe wonden geslagen. Bij zijn familie en vrienden, in de Erpse samenleving, maar zeker ook bij Kanters Elektro, waar Koen directeur was. Het voortbestaan van het familiebedrijf is echter niet in gevaar. Maarten Kanters, broer van Koen, neemt de algehele leiding op zich. 

Koen Kanters (31) kwam afgelopen zaterdag om het leven bij een tragisch ongeval. Hij nam het bedrijf twee jaar geleden over van zijn vader André, die het in 1986 oprichtte. Koen leidde het bedrijf vol enthousiasme, bevlogenheid en ondernemingszin. Met zijn 31 jaar zat hij vol ideeën en plannen. Aan de mooie toekomst die hij voor zich had is nu abrupt een einde gekomen.

Als familiebedrijf verder
Kanters Elektro gaat ondanks het gemis op de vertrouwde voet verder. De algehele leiding binnen het bedrijf wordt overgenomen door Maarten Kanters (33), de broer van Koen. Maarten heeft, net als de rest van het gezin, het ondernemersbloed in zich. Zijn besluit om te kiezen voor het familiebedrijf wordt enorm gewaardeerd. “Ons familiebedrijf is ons dierbaar en wij willen niets liever dan het bedrijf voortzetten”, aldus de familie. “Verder bouwen op het fundament dat André 32 jaar geleden heeft gelegd. Dat is onze wens, maar we weten zeker: dat is ook de wens van Koen.” Maarten heeft de steun van alle medewerkers en wordt bijgestaan door goede en ervaren adviseurs. Hiermee gaat het familiebedrijf met vertrouwen de toekomst tegemoet.