Kanters Elektro - Wij maken het onmogelijke mogelijk
Skip Navigation LinksHome > Referenties > Verbouwing Goossens Veghel

Verbouwing Goossens Veghel

Service kantoor Goossens te Veghel.

In opdracht van Goossens hebben we een deel van de elektrische installatie op de 1e verdieping gedemonteerd en nieuw ingedeelt en aangebracht om daar het service gedeelte van Goossens te huisvesten.
Kanters elektro B.V. heeft het volgende in dit pand gemonteerd:
- Nieuwe verdeelinrichtingen,
- Functionele verlichting,
- Noodverlichting, 
- Elektrische installaties, 
- Data/telefonie installatie, 
- Het kabelgoten tracé voor de distributie van alle voedingskabels, 
- Data kabels.

Bron kliknieuws.
Na veertig jaar gevestigd te zijn geweest aan de Beeke in Erp, voegt het servicekantoor van Goossens wonen en slapen zich per 1 augustus bij het distributiecentrum (58.000 m2) in Veghel. 
Met deze verhuizing is Goossens klaar voor verdere groei.
Een belangrijke reden voor de grote verhuizing van de drie generaties meubelmakers, is de kans om de bedrijfsprocessen nog verder te optimaliseren. 
Door alle disciplines vanuit een locatie te laten samenwerken, slaat Goossens een belangrijke efficiëntieslag in de bedrijfsvoering. 
Dit moet uiteindelijk bijdragen aan een nog hogere klanttevredenheid. 
De tweehonderd medewerkers van het servicekantoor verhuizen naar het open, transparante en eigentijdse kantoorpand aan de Doornhoek 3865. 
De inrichting bestaat vanzelfsprekend uit meubels uit de eigen Goossens collectie.
 
<< Projecten overzicht