Kanters Elektro - Wij maken het onmogelijke mogelijk
Industriele automatisering
Utiliteit
Skip Navigation LinksUtiliteitsbouw > Beveiligingssystemen > Brand- en Ontruimingssystemen

Beveiligingssystemen

"De kans om in Nederland de dupe van een inbraak te worden, is vele malen groter dan in de meeste omringende landen. De afgelopen tien jaar is het percentage in sommige gemeenten wel tot 20% gestegen. 

Via de media wordt ons vaak gemeld deugdelijk hang- en sluitwerk te monteren en kostbare bezittingen te coderen, maar dit alles is niet afdoende. Het is niet leuk om thuis te komen en te concluderen dat uw waardevolle bezittingen zijn verdwenen. En dat blijkt vaak niet het ergste te zijn, groter is de emotionele schade die mensen hierdoor oplopen. Of hoe erg is het als u thuis komt en uw huis is in rook opgegaan of nog erger terwijl u slaapt, u verrast wordt door brand in uw woning Dit alles is echter eenvoudig te verhelpen.

Men wil zich veilig voelen en lekker kunnen slapen. Wij kunnen u geruststellen want Kanters elektro levert diverse beveiligingssystemen waaronder ook brandmeldsignaleringssystemen zodat u gewaarschuwd wordt als er een brand mocht ontstaan? Tevens leveren wij inbraaksignaleringssystemen, toegangscontrolesystemen en ontruimingssystemen. Alle systemen kunnen gekoppeld worden aan de 24-uurs meldkamer, zodat in geval van nood direct de juiste hulpdiensten automatisch worden gewaarschuwd! Iedere seconde telt immers als het gaat om het redden van uw eigen leven, of dat van uw partner of kinderen...

Naar aanleiding van de specifieke risico's, eisen en wensen van de klant worden de juiste beveiligingssystemen door ons technisch en speciaal opgeleid personeel geïnstalleerd en regelmatig onderhouden. Wij zijn dan ook BORG-gecertificeerd waardoor wij de klanten een, voor de verzekering, goedgekeurd certificaat kunnen overleggen.
Tevens behoren installaties voor zonwering en tijd- en aanwezigheidsregistratie tot de uitgebreide mogelijkheden.
Theater de Blauwe Kei te Veghel Nieuw theater, nieuw gebouw en nieuwe posite..
Sporthal Aventus te Apeldoorn Sporthal Aventus Apeldoorn
Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor te Erp Nieuwbouw Bedrijfshal met kantoor Willem Verbakel te Erp
Hangar Malta Vliegtuighangar
Restaurant de Chinese Muur Erp Restaurant te Erp
 
<<  <  1 2 3  >  >>