Kanters Elektro - Wij maken het onmogelijke mogelijk
Industriele automatisering
Utiliteit
Skip Navigation LinksUtiliteitsbouw > Data en telefonie > Data netwerken

Data en telefonie

De telecommunicatie heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt. Was er in het verleden slechts sprake van analoge telefoonlijnen, worden tegenwoordig allerlei informatiestromen zoals, spraak, data, videosignalen via ISDN, ADSL, kabelnetwerken, satellieten en draadloze netwerken met een zeer hoge betrouwbaarheid en grote snelheid overgedragen.

In de concurrerende zakenwereld is het succes van uw organisatie afhankelijk van effectieve en adequate service. Dit houdt in dat u er zeker van dient te zijn, dat uw organisatie in staat is te luisteren naar en te reageren op de behoefte van uw afnemers. Uw telefoonsysteem vormt de eerste verbinding tussen u en uw relaties en deze moet dus volgens uw wensen functioneren, zodat de communicatie zo soepel mogelijk verloopt.

Binnen kantoren, winkels, bedrijfspanden, fabrieken en woonhuizen bestaan grote verschillen in de vraag naar data- en telefoonnetwerken. Voor de een is een simpele centrale afdoende; de ander is meer gebaat bij een complex netwerk met bijvoorbeeld 700 aansluitingen. Ook hierin stemt Kanters elektro de installatiewerkzaamheden af op uw behoefte.
Theater de Blauwe Kei te Veghel Nieuw theater, nieuw gebouw en nieuwe posite..
Verbouwing Goossens Veghel Service kantoor naar 1e verdieping distributiecentrum Goossens te Veghel
Sporthal Aventus te Apeldoorn Sporthal Aventus Apeldoorn
Verbouwing kantoor Fransen Gerrits Verbouwing kantoor Fransen Gerrits te Erp
Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor te Erp Nieuwbouw Bedrijfshal met kantoor Willem Verbakel te Erp
 
<<  <  1 2 3  >  >>